Bob Reina – CEO Talk Fusion

Bob Reina - CEO Talk Fusion 1

Bob Reina - CEO Talk Fusion 1Bob Reina – CEO Talk Fusion

Talk Fusion ima oko 200.000 distributera u 114 zemalja. Imaju više od 100 MLM kompanija kao kupce koji koriste komunikacione platforme Talk Fusion-a. Veliki deo uspeha i “skrivena tajna” je kroz kompenzacioni plan Instant isplate.

 

 

Bob Reina - CEO Talk Fusion 1Bob Reina – CEO Talk Fusion

 

Talk Fusion ima oko 200.000 distributzera u 114 zemalja. Imaju više od 100 MLM kompanija kao kupce koji koriste komunikacione platform Talk Fusion-a. Veliki deo uspeha i “skrivena tajna” je kroz kompenzacioni plan Instant isplate.

 Bob Reina je bivši policajac i osnivač CEO Talk Fusion. Pohađao je univerzitet u Južnoj Floridi, SAD i po završetku svojih studija ušao je u policijsku akademiju Tempa gde je diplomirao kao prvi u svojoj klasi i zaradio prestižnu nagradu za zasluge.

Kao policajac, Bob je služio u mnogim službama, uključujući patrole, imovinska krivična dela i velika krivična dela protiv lica. 1990. godine, Bob je uveden u mrežni marketing i odlućio je da se angažuje honorarno dok je još radio kao policajac.

Dok mnogi znaju da Bob Reina ima dosta smisla za humor, nije šala kada on kaže; ,,Da bi bili uspešni, potrebna je posvećenost godinama, i to dosta godina.” Samodisciplina mu je pomogla da ostane dalekovid u karijeri koja je imala mnogo problema i promena na putu. Bob je promenio nekoliko radnih mesta dok je završio kurs na Univerzitetu Južna Florida.

Svako prepoznavanje njegove slike može biti retrospektiva Bobovih patrolnih dana. Kao odgovor na na preduzetničku želju, Bob je počeo da koristi srare manire želje i znoja da napravi to kao honorarni saradnik u direktnoj prodaji.

Bob Reina - CEO Talk Fusion 2Njegova strast za marketingom dovela je do smelog napuštanja stabilne plate. Porodica i prijatelji nazivali su ga ludim, ali on je imao jasnu viziju uspeha. U nedavnom istraživanju, “Bobova vizija” je zapravo razlog das su se Talk Fusion-ovi marketinški i tehnočoški stručnjaci pridružili njegovom timu.

On donosi shvatanje i posvećenost poslu, a takođe donosi kućne ljubimce (kao što je njegov verni pas “Shadow”) u kancelariju svaki dan. Stoga nije čudno da mnogo slobodnog vremena Bob provodi da bi aktivno podržao neprofitne grupe za pomoć životinjama.


Bobe, šta je vaša pozadina kao distributera?

Radio sam kao policajac početkom devedesetih godina i pomagao sam svojoj crkvi tog dana. Startovan sam od strane Amway distributera u restoranu, nisam se registrivao ali par nedelja kasnije bio sam u MLM telekomunikacionoj mogućnosti. Sećam se, uzgred, da sam bio obučen kao policajac na svom prvom sastanku poslovne mogućnosti, plašeći prezentera. Bio sam u stanju da postanem top proizvođač za moju mrežnu kompaniju u državi Floridi. Ta mogućnost nije uspela na duge staze, kao i dva druga telekoma, sva tri su zatvorila svoja vrata. Takođe sam bio u “Alliance USA”, “Travel Reaction” i “Formula 1”, sve američke zasnovane kompanije. “Travel Reaction” je turistička kompanija sa poslovnim kancelarijama na zapadnoj obali Floride i još uvek je aktivna..

Bob Reina - CEO Talk Fusion 3Bio sam osnivač Cash Card Worldwide i služio sam kao predsednik. Tokom 15 godina u networkingu bio sam u top 1% primanja u više kompanija služeči u njihovim savetodavnim odborima. U 2004. sam hteo da pošaljem na e-mail 10 sekundi videa prijateljima. „America Online“ je rekla da to ne može da se uradi, ali ja sam verovao da može. Uz pomoć i stručnost genijalnog IT prijatelja, mi smo postigli naizgled nemoguće i usavršili ideju stavljanja video snimaka u poruke e-pošte. Odlučio sam da osnujem sopstvenu video komunikacionu kompaniju i pokrenuo sam „Talk fusion” 2007.godine.

Kakva je vaša vizija o kompenzacionim planovima?
Nikada nisam voleo u mojim distributerskim danima što sam morao da čekam nedeljama pre nego što sam mogao da sakupim moju distributersku zaradu, pa sam razvio prvi “Instant plan isplate”. Dok druge kompanije plaćaju provizije nedeljno ili čak mesečno, “Talk Fusion” plaća provizije odmah. Vi zaista možete da promenite svoj život i da živite svoje snove još od prvog dana. Mi plaćamo istog dana kada je distributer napravio prodaju. To zaista motiviše naše ljude, to je glavni diferencijator..

Bob Reina - CEO Talk Fusion 4Da li razvijate nove proizvode?
Mi radimo na aplikaciji za e-mail video materijale sa jednim klikom sa svog mobilnog telefona, kao što je ajfon, ajped ili bilo koji drugi mobilni uređaj. Mi smo prilično sigurni da će to biti ogroman uspeh.

Osvrćući se na poćetak „Talk Fusion-a“, da li biste danas izabrali drugačiju strategiju?
Da, ja bih doveo više iskusnih lidera i izabrao bih nižu cenu proizvoda. Počeli smo sa paketom od 399 $ uključujući veb kameru. Niže cene bi ubrzale prodaju i momentum ranije,

Gledajuči na distributere u odnosu na kupce, kakav je odnos i koje su zemlje top 5 u prodaji?
Oko 50% prometa se realizuje od strane kupaca, u prihodu od prodaje top “Talk Fusion” zemlje su: SAD, Češka, Mađarska, Nemačka/Austrija, Dubai i Rumunija.


Bob Reina - CEO Talk Fusion 6Davanje nazad

Bob je omogućio policijskoj službi Floridinog Hillsborough okruga da doda pametnog, mladog psa svojoj K-9 jedinici. Reina “Grom” Roberts, nemački kratkodlaki ptičar iz Evrope, je najnoviji dodatak te jednice

Bob Reina i Alison Roberts su nedavno izabrani u upravni odbor “Humanog društvo Tampa Beja”. Oni su se posvetili da pomognu obezbeđivanje glasa za bespomoćne životinje, pomažući im da zauvek nađu domove, povećavajući donacije Humanom Društvu i snižavanjem stope eutanazije.

 

Izvor: businessforhome.org

 

 

Podelite:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

misli 8
Nikad ne odustaj 8

Društvene mreže

Citati

Nadam se da ću uvek imati čvrstine i vrline dovoljno da zadržim onu koju smatram najzavidnijom od svih titula – „pošten čovek“ (Džordž Vašington)

Napraviti biblioteku u kući znači podariti joj dušu. (Ciceron)

Kada prestanete da jurite pogrešne stvari, dopuštate pravim da vas sustignu. (Loli Daskal)

Znanje koje mi smatramo znanjem se dokazuje u akciji. Ono što sada podrazumevamo znajem je informacija u akciji, informacija fokusirana na rezultate. (Piter Draker)

Pratite najnovije vesti

Prijavite se na našu listu za novosti

Bez spama, šaljemo nove članke periodično.

Kategorije

Na temu

Povezani Članci

Sandor Matis 1

Šandor Matis – CaliVita

Matis Šandor – CaliVita Ima već dvadeset godina kako Šandor Matis, prva Zlatna Palma CaliVite, neumorno gradi mrežu i predvodi svoj tim. Njegov uspeh i liderske

Ruth and Jeff Elliott - Vemma

Ruth Elliott – Vemma

Ruth Elliott – Vemma Kraljevski Ambasadori Rut i Džef Eliot su drugi na vrhu zarada sa nutricionističkom kompanijom „Vemma“. Elioti borave u Normalu, gradu u Ilinoisu

Robert Hollis

Robert Holis – Gano Excel

Robert Hollis – Gano Excel Robert Holis spada u najplaćenije američke saradnike kompanije Gano Excel. Živi na Njuport obali, Kalifornija, SAD. U braku je sa Teri Holis

Pratite najnovije vesti

Prijavite se na našu listu za novosti

Dobijaćete obaveštenja o novim člancima

Sve o Mrežnom Marketingu na jednom mestu

Pošaljite nam poruku:

Citati

Dr. Samjuel

Život ne pruža veće zadovoljstvo od savladavanja poteškoća na putu uspeha, postavljanja novih ciljeva i njihovog dostizanja. (Dr. Samjuel)

Bler Voldorf

Sudbina je za luzere. To je samo glup izgovor da čekaš da se stvari same dese, umesto da ih ti sam stvaraš. (Bler Voldorf)

mlm millionare

Top saveti mrežnih milionera

  TOP SAVETI MILIONERA MREŽNOG MARKETINGA Želite li da budete veoma uspešan profesionalac u mrežnom marketingu. Pročitajte odgovor mrežnih milionera na pitanje: ,,Šta je vaš