Prijatelji sajta

Mashineria

AGREGATI ZA STRUJU, DIZEL AGREGATI ZA STRUJU, TRAKTORSKI GENERATORI, PUMPE ZA VODU I MULJNE PUMPE

Escape Mania - Terazije 38 - Beograd

EscapeMania vas poziva da probate jednu od naših escape room igara. Nalazimo se u centru Beograda gde ćete, ukoliko se usudite, vi i vaši prijatelji doživeti najuzbudljivijih sat vremena u vašem životu!

Servis mobilnih telefona

Bavimo se prvnestveno brzim i isplatljivim popravkama mobilnih telefona i laptop računara. Vreme je jedan od najbitnijih faktora u današnjem društvu, zato se i trudimo da svaki uradjaj na servisu dijagnostikujemo, popravimo i vratimo vlasniku u što kraćem periodu. Radimo servis svih vrsta mobilnih telefona.

Mister potrčko

Dostava svega što Vam je potrebno na područiju Beograda

KGB Akadamija

NAJKVALITETNIJI INTENZIVNI KURSEVI KNJIGOVODSTVA U SRBIJI

Agregati za struju

Agregati za struju Mashineria doo zastupnik renomiranih evropskih proizvođača agregata za struju Fogo Agregaty i Europower generators, u svom asortimanu raspolaže agregatima za struju koji su se do sada pokazali kao vrlo efikasni i kvalitetni uređaji.

Elitas Belgrade

Naše svetleće reklame jasno prenose Vaše ideje i poruke. Više od 27 godina sa Vama gradimo prepoznatljivu priču poverenja između Vas i Vaših klijenata. Svetleće reklame su ono što radimo najbolje. Uz Elitas, Vaš BREND i Vaša poruka zasijaće jače i pamtiće se duže.

Otkup bele tehnike

Vršimo otkup ispravnih ili neispravnih veš mašina, televizora, šporeta, zamrzivača, frižidera i ostale proizvode bele tehnike. Kao i otpadno gvozdje, lim, obojene metale (bakar, mesing, aluminijum, olovo, prohrom), elektromotore, transformatore, bakarne i aluminijumske kablove, stare menjače od automobila.

Lepa i pametna

Magazin o svemu što čini život.

Mozaik osmeha

Stomatološka ordinacija Mozaik Osmeha dočekaće vas otvorenog srca sa puno ljubavi za posao kojim se bavi. Dođite da Vaš zadovoljan osmeh ugradimo u naš mozaik osmeha…