XANGO pomaže gladnima u Somaliji

Xango donira Somaliji
Teška vremena često pružaju ljudima mogućnost da čine dobro i pomognu da se ublaže patnje drugih. XANGO je dorastao izazovu sa svojim programom paketa obroka.

 

Xango 2

 

Nema mnogo radosnih vesti koje stižu iz Somalije danas. Rat, siromaštvo i glad su prve stvari na koje se često pomisli kad ova zemlja padne na pamet. Međutim, teška vremena često pružaju ljudima mogućnost da čine dobro i pomognu da se ublaže patnje drugih. XANGO je dorastao izazovu sa svojim programom paketa obroka.

XANGO program je nedavno poslao pošiljku ishrane u Mogadiš koja će obezbediti više od četvrt miliona obroka u gradu i okolini gde 150.000 ljudi traži utoćište. Paket obroka kaša sadrži esencijalne vitamine i kalorije za one koji pate od neuhranjenosti, gladi i bolesti, omogućavajući njihovim telima da počnu da se oporavljaju i u nekim slučajevima čak i pripreme da svare složeniju hranu.

Da bi se uverili da su obroci na pravom mestu, Xango je u timskom radu sa “AmeriCares” , organizacijom koja obezbeđuje predstavnike koji uče primaoce da pripreme obroke, vežbaju majke o ishrani i detinjstvu, vode evidenciju o distribuciji obroka i zapisuju težine dece da bi pratili rast i razvoj.

Xango svoju sposobnost da donira u dobrotvorne svrhe, pripisuje svojim distributerima koji su donirali programu.

 

Xango Somalia

 

www.obtainer-online.com

Podelite:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

misli 8
Nikad ne odustaj 8

Društvene mreže

Citati

Ko želi biti dobar pobednik, prvo mora biti dobar gubitnik. (Hali Beri)

Uspeh bez časti je nezačinjeno jelo – zadovoljiće vašu glad, ali neće imati dobar ukus. (Džo Paterno)

Kažete da ste neshvaćeni mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovu ugljenik, ali je umeo da čeka. (Pablo Pikaso)

Budi uvek nezadovoljan s onim što jesi, ako želiš postati ono što nisi, jer tamo gde si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati. (Fransis Kuarles)

Pratite najnovije vesti

Prijavite se na našu listu za novosti

Bez spama, šaljemo nove članke periodično.

Kategorije

Na temu

Povezani Članci

G100 180x2002

2016 – DSN GLOBAL 100

„2016 DSN GLOBAL 100 lista“Lista kompanija direktne prodaje – po prodaji u 2015.godini Najnovija DSN Global 100 lista za 2016-u godinu. 100 najvećih kompanija direktne prodaje

G100 cover 726

2015 – DSN GLOBAL 100

„2015 DSN GLOBAL 100 lista“Lista kompanija direktne prodaje – po prodaji u 2014.godini DSN Global 100 lista nudi jedinstvenu perspektivu o globalnom uticaju industrije na

Top 200 zarada

200 najvećih zarada u svetu mrežnog marketinga

200 najvećih zarada u svetu mrežnog marketinga septembar 2014 Rangiranje procenjene zarade je zasnovano na internet istraživanju, potraživanju zarada od skupova, downline-a, upline-a, crossline informacija,

DSN 2

2014 – DSN GLOBAL 100

„2014 DSN GLOBAL 100 lista“Lista kompanija direktne prodaje – po prodaji u 2013.godini DSN Global 100 lista nudi jedinstvenu perspektivu o globalnom uticaju industrije na

Sve o Mrežnom Marketingu na jednom mestu

Pošaljite nam poruku:

Citati

Vejn Dajer 3

Da bi se čuda i dogodila, neophodno je odstraniti negativne misli i osloboditi se ograničavajućih shvatanja u pogledu nas samih i onoga što nas okružuje.

Ajrton Sena 1

Svi smo mi deca. Razlika je samo u igračkama. (Ajrton Sena)

Sylvester Stallone

Silvester Stalone

SILVESTER STALONE (Sylvester Stallone) ,,Ja nisam najpametnija ili najtalentovanija osoba na svetu, ali sam uspeo jer sam nastavljao da se krećem dalje, i dalje, i dalje.”