Amway One by One kampanja za decu

Amway One by One (Jedan po Jedan)
Korporativna zajednica važan je deo Amwayeve korporativne filozofije od samog početka osnivanja Amwaya 1959. godine. AMWAY ONE BY ONE™ kampanja za decu pokrenuta je 2003. godine i od tada je donirala više od 166 miliona $.

 

Amway one by one Amway one by one 2

 

Stvaramo pozitivne promene

Od svog pokretanja 2003. godine, AMWAY ONE BY ONE™ kampanja za decu, naša najznačajnija inicijativa, pomogla je više od 9,5 miliona dece.

One by One (Jedan po Jedan)

Korporativna zajednica važan je deo Amwayeve korporativne filozofije od samog početka osnivanja Amwaya 1959. godine. AMWAY ONE BY ONE™ kampanja za decu pokrenuta je 2003. godine i od tada je donirala više od 166 miliona $ za pružanje pomoći više od 9,5 miliona djece. Pored toga, Amwayevi zaposlenici i ANP-i uložili su više od 2,5 miliona volonterskih sati.

Pomoć u slučaju katastrofa

Amway podupire lokalne partnere u pružanju pomoći žrtvama prirodnih katastrofa. Naši zaposlenici i distributeri uključeni su u pružanje pomoći kada za to postoji velika potreba. Amway je donirao novac u gotovini, proizvode i higijenski materijal unesrećenima nakon cunamija u jugoistočnoj Aziji, uragana Katrina i nedavnih potresa na Haitiju i Japanu. Amwayev tim za pružanje pomoći delovao je u više od 25 katastrofalnih događaja prošle godine.

 

Izvor: amway.hr

Podelite:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

misli 8
Nikad ne odustaj 8

Društvene mreže

Citati

Kad god sam na svom putu imao problem, okretao sam se tamo gde sam video šansu, čekajući trenutak da se ponovo vratim svom cilju. (Čarls Eliot)

Kad naiđeš na nešto dobro, podeli to s drugima. Na taj način se dobro širi do najudaljenijih krajeva sveta. (Forest Karter)

Poštuj svoj rad, poštuj sebe. Samopoštovanje vodi samodisciplini. Kada ovo dvoje imate svezane oko svog remena, onda ste vrlo moćni. (Klint Istvud)

Ako vam se nikada nije dogodilo čudo, postanite to sami. (Nik Vujičić)

Pratite najnovije vesti

Prijavite se na našu listu za novosti

Bez spama, šaljemo nove članke periodično.

Kategorije

Na temu

Povezani Članci

G100 180x2002

2016 – DSN GLOBAL 100

„2016 DSN GLOBAL 100 lista“Lista kompanija direktne prodaje – po prodaji u 2015.godini Najnovija DSN Global 100 lista za 2016-u godinu. 100 najvećih kompanija direktne prodaje

G100 cover 726

2015 – DSN GLOBAL 100

„2015 DSN GLOBAL 100 lista“Lista kompanija direktne prodaje – po prodaji u 2014.godini DSN Global 100 lista nudi jedinstvenu perspektivu o globalnom uticaju industrije na

Top 200 zarada

200 najvećih zarada u svetu mrežnog marketinga

200 najvećih zarada u svetu mrežnog marketinga septembar 2014 Rangiranje procenjene zarade je zasnovano na internet istraživanju, potraživanju zarada od skupova, downline-a, upline-a, crossline informacija,

DSN 2

2014 – DSN GLOBAL 100

„2014 DSN GLOBAL 100 lista“Lista kompanija direktne prodaje – po prodaji u 2013.godini DSN Global 100 lista nudi jedinstvenu perspektivu o globalnom uticaju industrije na

Pratite najnovije vesti

Prijavite se na našu listu za novosti

Dobijaćete obaveštenja o novim člancima

Sve o Mrežnom Marketingu na jednom mestu

Pošaljite nam poruku:

Citati
Karl Renborg

Nastanak i istorija

  Nastanak i istorija    Istorija mrežnog marketinga vraća nas u 1934.godinu i kompaniju “California Vitamin Company“, 1939.godine preimenovanu u “Nutrilite“. Osnovao ju je dr.

Muhamed Ali 1

Ja sam šampion običnih ljudi. Možete mi prići i pozdraviti me, a da za to ne morate da platite. (Muhamed Ali)

Li Valkup

Imati kontrolu nad svojim vremenom znači imati kontrolu nad svojim životom. (Li Valkup)