Herbalife sponzor LA Galaxy za 44 miliona usd

Herbalife and LA Galaxy

Herbalife sponzor LA Galaxy
Američki profesionalni fudbalski klub iz predgrađa Los Anđelesa “LA Galaxy” i jedna od najvećih svetskih kompanija mrežnog marketinga “Herbalife” najavljuju potpisivanje 10-ogodišnjeg partnerskog ugovora u vrednosti više od 44 miliona $USD.


HERBALIFE SPONZOR LA GALAXY ZA 44 MILIONA USD$

 

Američki profesionalni fudbalski klub iz predgrađa Los Anđelesa “LA Galaxy” i jedna od najvećih svetskih kompanija mrežnog marketinga “Herbalife” najavljuju potpisivanje 10-ogodišnjeg partnerskog ugovora u vrednosti više od 44 miliona $, Potpisivanje ugovora uključuje 1 milion $ zajedničkog programa pomoći dečjim institutima.

Ovo potpisivanje je produženje njihovog važećeg ugovora po kom je globalna nutricionistička kompanija i dalje glavni sponzor na dresu Galaksija. Produženje partnerstva do MSL sezone 2022. koje je procenjeno na više od 44 miliona $ čini ga najvećim i nasjdužim pojedinačnim ugovorom o sponzorstvu u istoriji MLS lige.

“Herbalife” je uložio u “LA Galaxy” pre šest godina i sada je MLS eksplodirao u popuklarnosti i rastu. ,,Obnova partnerstva kroz produžetak ugovora je ogromna nagrada za oboje i demonstracija njihove vere u MLS”, rekao je Tim Leiveke, generalni direktor “Anschutz Entertainment Group (AEG)”. Ova vrsta stabilnosti i čvrstine u partnerstvu koja će trajati još čitavu deceniju je osveženje za industriju sporta.

,,Mi smo se prvi put posvetili ‘LA Galaxy’-ju i MLS-u pre više od pet godina i radosni smo da nastavimo sa izvršavanjem dugoročnog odnosa”, rekao je Majkl Džonson, predsednik i osnivač ‘Herbalife’-a. ,,Mi nastavljamo da verujemo u globalnu poruku kluba i sport fudbal, da promovišu zdrav, aktivan život. LA Galaxy’ su stvorili mnogo radosti za sport među fudbalskim navijačima i našim nezavisnim distributerima širom sveta”.

Kao zvanični sponzor ‘Galaxy’ dresa, ime ‘Herbalife’ će nastaviti da se pojavljuje istaknuto na prednjoj strani dresa kluba koji je jedan od najprodavanijih dresova u MLS ligi. Pored toga, ‘Herbalife’ će ostati zvanični i ekskluzivni nutricionistički partner ‘LA Galaxy’, sa celom linijom proizvoda koji su dostupni igračima i stručnom štabu.

“LA Galaxy” i Herbalife” takođe su najavili da u okviru proširenja ugovora 2,5 miliona $ će ići u pravcu podržavanja dobrotvornih napora između „LA Galaxy fondacije“ i „Herbalife Family fondacije“ u korist ugrožene dece. U vezi sa ovim “LA Galaxy” i Herbalife” su najavili zajednički program pomoći Dečjem Institutu (CII), koji će dobiti donaciju od 1 milion $ za podršku programa vežbanja i ishrane.Pored toga, igrači ‘LA Galaxy’-ja, nezavisni distributeri ‘Herbalife’-a i zaposleni iz obe organizacije će obezbediti podršku volontera na drugim lokacijama dečjeg instituta.

,,Ponosni smo što smo u mogućnosti da pomognemo poboljšanju života ugrožene dece u našim zajednicama krot ‚LA Galaxy‚fondaciju i ‚Herbalife Family‚ fondaciju“, dodao je Džonson.

Herbalife and LA Galaxy LA Galaxy

 

Izvor: businessforhome.org

 

Podelite:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

misli 8
Nikad ne odustaj 8

Društvene mreže

Citati

Mladima je potreban model a ne kritika. (Džon Vuden)

Najgore što sam mogao da budem je da budem kao svi ostali. Mrzeo sam to! (Arnold Švarceneger)

Oči i uši loši su svedoci ako ti duh nije školovan. (Heraklit)

Prvi znak uspeha jeste sposobnost da konstantno primenjujete svoju fizičku i mentalnu energiju na jedan problem ili cilj bez povećanja umora. (Tomas Edison)

Pratite najnovije vesti

Prijavite se na našu listu za novosti

Bez spama, šaljemo nove članke periodično.

Kategorije

Na temu

Povezani Članci

G100 180x2002

2016 – DSN GLOBAL 100

„2016 DSN GLOBAL 100 lista“Lista kompanija direktne prodaje – po prodaji u 2015.godini Najnovija DSN Global 100 lista za 2016-u godinu. 100 najvećih kompanija direktne prodaje

G100 cover 726

2015 – DSN GLOBAL 100

„2015 DSN GLOBAL 100 lista“Lista kompanija direktne prodaje – po prodaji u 2014.godini DSN Global 100 lista nudi jedinstvenu perspektivu o globalnom uticaju industrije na

Top 200 zarada

200 najvećih zarada u svetu mrežnog marketinga

200 najvećih zarada u svetu mrežnog marketinga septembar 2014 Rangiranje procenjene zarade je zasnovano na internet istraživanju, potraživanju zarada od skupova, downline-a, upline-a, crossline informacija,

DSN 2

2014 – DSN GLOBAL 100

„2014 DSN GLOBAL 100 lista“Lista kompanija direktne prodaje – po prodaji u 2013.godini DSN Global 100 lista nudi jedinstvenu perspektivu o globalnom uticaju industrije na

Sve o Mrežnom Marketingu na jednom mestu

Pošaljite nam poruku:

Citati

Stenli Alin

Danas je najkorisnija osoba na svetu onaj čovek koji zna kako se slagati s drugim ljudima. (Stenli Alin)

DELO (The Opus)

DELO (The Opus) Vaš Opus nije samo ono što radite. To će biti nasleđe onoga što ste postali. Tragedija u životu nije ako niste dostigli