HEMEL Seminar zdravlja

Hemel-ov seminar “Vaše zdravlje u vašim rukama”
U subotu 7. aprila 2012. godine, na Svetski dan zdravlja, održan je prvi seminar organizaciji kompanije Hemel i Hemelovog međunarodnog zdravstvenog komiteta, sa ciljem širenja zdravstveno-vaspitnih poruka u sklopu Hemelove misije: “Unapređenje kvaliteta života i zdravlja ljudi“.


Seminar “VAŠE ZDRAVLJE U VAŠIM RUKAMA”

 

U subotu 7. aprila 2012. godine, na Svetski dan zdravlja, održan je prvi seminar organizaciji kompanije Hemel i Hemelovog međunarodnog zdravstvenog komiteta, sa ciljem širenja zdravstveno-vaspitnih poruka u sklopu Hemelove misije: “Unapređenje kvaliteta života i zdravlja ljudi“. Osnovna tema seminara bila je priprema za leto i zaštita od štetnog sunčanog zračenja. Izuzetni predavači su približili slušaocima mehanizme i posledice letnjih aktivnosti i razotkrili mnogobrojne zablude vezane za sunčanje.

Dr Bratislav Spasić, dermatolog, upozorio je na štetnost solarijuma i veštačke preplanulosti koja uopšte ne predstavlja zaštitu od sunčanih zraka. Naglašena je neophodnost mnogo češćeg i obimnijeg korišćenja zaštitnih sredstava, ali i upozorenje, da za osobe svelte puti, ni jedna zaštita nije sigurna na najačem suncu. Naglašena je velika zdravstvena neprosvećenost našeg stanovništva, zbog čega smo među prvima po smrtnosti od malignog melanoma u Evropi, (preko 80% otkrivenih slučajeva), dok je u drugim zemljama ona daleko niža.

Predsednik HMZK-a Prof dr Jovan Vojinović je zbog toga i naglasio da će HMZK posebnu pažnju posvetiti širenju zdravstvene poruke i da će se kompanija aktivno pridružiti obeležavanju Međunarodnog dana borbe protiv melanoma. Dr Nadežda Poljak je izuzetno obrazložila prednosti i način primene hemelove Sun Care kolekcije kao i sve ostale aspekte zaštite od sunca u letnjem periodu. Upoznala je prisutne i sa načinom i efektima korišćenja proizvoda Venohem fluid.

Posebno zanimljiv bio je deo seminara posvećen zdravoj ishrani u letnjem periodu i pripremi kože i tela za letnje aktivnosti.Prof dr Vladimir Jorga je ukazao na značaj dopune ishrane, ali i na oprez pri odabiru pravih suplemenata u obilju koje se pojavljuje na tržištu. Preporuka je da to isključivo budu prirodni biljni proizvodi.

Izraženo je veliko zadovoljstvo svih prisutnih ponuđenim informacijama, sa željom da ovakve zdravstvene tribine budu što češće, ali i sa obećanjem da će se dobijene zdravstvene poruke vredno širiti dalje.

 

Izvor: www.hemelco.com

Podelite:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

misli 8
Nikad ne odustaj 8

Društvene mreže

Citati

Pažljivo biraj one koji utiču na tebe – Ne prolazimo kroz dane i noći našeg života potpuno sami niti smo nezavisni od ljudi oko nas. Zato moramo dobro da pazimo koga i šta uvodimo u svoj život. Znak je mudrosti

Oni kokji pričaja vama o meni, pričaju i meni o vama. Nemojte to nikad zaboraviti. (Aleksandar Berček)

Ne postoji voće koje nije gorko pre sazrevanja. (Publilius Sirius)

Srećni su oni koji sanjaju snove i spremni su da „plate cenu“ da bi ih ostvarili. (Leon Džozef Suenens)

Pratite najnovije vesti

Prijavite se na našu listu za novosti

Bez spama, šaljemo nove članke periodično.

Kategorije

Na temu

Povezani Članci

G100 180x2002

2016 – DSN GLOBAL 100

„2016 DSN GLOBAL 100 lista“Lista kompanija direktne prodaje – po prodaji u 2015.godini Najnovija DSN Global 100 lista za 2016-u godinu. 100 najvećih kompanija direktne prodaje

G100 cover 726

2015 – DSN GLOBAL 100

„2015 DSN GLOBAL 100 lista“Lista kompanija direktne prodaje – po prodaji u 2014.godini DSN Global 100 lista nudi jedinstvenu perspektivu o globalnom uticaju industrije na

Top 200 zarada

200 najvećih zarada u svetu mrežnog marketinga

200 najvećih zarada u svetu mrežnog marketinga septembar 2014 Rangiranje procenjene zarade je zasnovano na internet istraživanju, potraživanju zarada od skupova, downline-a, upline-a, crossline informacija,

DSN 2

2014 – DSN GLOBAL 100

„2014 DSN GLOBAL 100 lista“Lista kompanija direktne prodaje – po prodaji u 2013.godini DSN Global 100 lista nudi jedinstvenu perspektivu o globalnom uticaju industrije na

Sve o Mrežnom Marketingu na jednom mestu

Pošaljite nam poruku:

Citati

Sun Cu

Najviše dostignuće je da razbijete neprijateljski otpor bez borbe. (Sun Cu)

Žak Fresko

Šta god da se desi u svetu je realnost, a ono što mislimo da je trebalo da se desi je naša projekcija. Više patimo zbog

Sveto Jevanđele po Mateju

Eto, ja vas šaljem kao ovce među vukove: budite dakle mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi. (Sveto Jevanđele po Mateju, glava 10,16)

Tomas J. Votson

Da li biste želeli da mi kažete formulu vašeg uspeha? Ona je zaista vrlo jednostvna. Udvostručite svoju stopu grešaka i neuspeha. (Tomas J. Votson)