Da li vam je potreban bolji primer od Oskara Pistorijusa da život nije ono što se dešava oko nas već ono što mi sami kreiramo. Ukoliko ste spremni da kreirate svoje okolnosti umesto da dopustite da okolnosti kreiraju vas, onda ste spremni za velike stvari u životu. Možda će vam Oskarova životna priča biti dobra inspiracija za to.

Opširnije: Oskar Pistorijus

Stiv Džobs, jedan od osnivača i bivši glavni rukovodilac “Apple”-a, smatran je jednom od vodećih ličnosti u industriji računara i zabave.

"Vaše vreme je ograničeno. Ne rasipajte ga živeći nečije tuđe živote. Nemojte da budete uhvaćeni u zamke dogmi; ne živite u skladu sa rezultatima razmišljanja drugih. Ne dopustite da tuđa mišljenja nadglasaju vaš unutrašnji glas, srce i intuiciju. Oni već nekako znaju šta zaista želite da postanete. Sve ostalo je drugorazredno."

Poslušajte govor Stiva Džobsa studentima Stenford univerziteta 2005. godine
(ispod je transkript govora)

Opširnije: Stiv Džobs - govor

Rođen je u malom austrijskom mestašcu, u strogoj rimokatoličkoj porodici u kojoj je kupovina frižidera bila najveća radost. Maltretiran od oca i kažnjavan za svaku grešku. Sve što je imao bio je jedan san........
Postao je jedan od najvećih šampiona bodi-bildinga svih vremena, najmlađi osvajač Mr. Univerzuma i sedmostruki pobednik Mr. Olimpija, jedna od najvećih glumačkih zvezda devedesetih i drugi guverner Kalifornije ikada, rođen van SAD-a.. 

KAKO JE USPEO? ARNOLD ŠVARCENEGER VAM DAJE SVOJIH 6 TAJNI USPEHA
Pogledajte video i pročitajte njegovu životnu priču

Opširnije: Arnold Švarceneger

NIk Vujičić je rođen bez ruku i nogu, ali je uspeo da prevaziđe svoje fizičke nedostatke i vodi nezavisan, bogat i ispunjen život. Postao je uzor svakome ko teži pravoj sreći. Stekao je međunarodno priznanje kao zagovornik sopstvene teorije motivacije, a njegova glavna poruka ljudima je da je najvažnije imati cilj u životu, bez obzira na sve teškoće i naizgled nepremostive prepreke. 

BEZ RUKU - BEZ NOGU - BEZ BRIGA
Pogledajte poruke Nika Vujičića

Opširnije: Bez ruku, bez nogu, bez briga - Nik Vujičić

Strana 1 od 2

Musasi-baner-01

Red Hit

baner 185x137