Share

 

Bill Britt AmwayTUŽNA VEST - PREMINUO BIL BRIT

 

Vilijam “Bil” Brit, Amwayev Osnivač Krunskog Ambasadora preminuo je u svojoj 81.godini. Brit je osnivač i lider jedne od najvećih Amway organizacija “Britt WorldWide”.

Bil i njegova supruga Pegi pridružili su se Amwayu 1969.godine, deset godina nakon njegovog osnivanja i sagradili su jedan od najvećih Amway biznisa u svetu. Dostigli su nivo Dijamanta 1973.godine, a nivo Krunskih Ambasadora 1996. 2004.godine kvalifikovali su se kao Osnivači Krunskog Ambasadora, dostigavši 40 FAA,  čime su postali jedni od samo 14 Amwayevih distribureta kojima je to uspelo.

Oni su daunlajni Osnivača Krunskog Ambasadora Dekster Jegera i bili su sastavni deo uspeha i širenja “Jeger sistema” tokom 70-ih i 80-ih godina. Bil je nakon toga osnovao sopstvenu kompaniju poslovne podrške koja je rasla čitavim svetom, dosežući ogroman uspeh, posebno u Indiji gde je razvio drugi najveći Amway biznis, dostigavši krunu 2009.godine.

Britovo Amway nasleđe živi sa stotinama dijamanata u njegovom daunlajnu, u celom svetu. Neki od njih su: Paul & Leslie Miller i Larry & Pam Winters iz SAD-a, indijski Osnivači Trostrukog Dijamanta Harbhajan Singh & Mohinder Braich i Dupli Dijamanti Kanti & Lata Gala, kineski Osnivači Krunskih Ambasadora Guo-Yuan Du & Ya-Qin Zhu (Matthew Du), engleski Dupli Dijamanti Trevor & Jackie Lowe i turski Dupli Dijamanti Hatice Firat & Mehmet Muratoglu i Merih & Nilufer Bolukbasi.

 
Izvor: thetruthaboutamway.com

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Musasi-baner-01

Red Hit

baner 185x137