CITAT DANA

I put od hiljadu kilometara počinje prvim korakom.  (Kineska poslovica)

Share

 

Butch i Carolyn Swaby - Xocai

 

Butch i Carolyn Swaby - XocaiU maju 2006. naši dragi dugogodišnji prijatelji su dovoljno mislili na nas da podele ovaj ogroman Xocai biznis i proizvode sa nama. I mi smo rekli da. Malo njih je znalo da smo bili u potrazi za načinom da zaradimo dodatni prihod. Malo njih je znalo da je naše zdravlje bilo u opadanju.

Tokom godina smo imali iskustva u posedovanju i izgradnji vlastite firme, tako da smo shvatili da ako ih primenimo možemo ubirati plodove. I to je upravo ono što smo učinili. Odmah smo napravili popis naših prijatelja, porodice i ljudi sa kojima smo imali poslovne veze. Prve dve nedelje smo imali osam partnera u našem Xocai timu. Danas smo toliko zahvalni i osećamo se vrlo blagoslovljeno što imamo tim od hiljada Xocai partnera širom sveta.

Posao može funkcionisati za one koji istražuju u sebi i to primenjuju. Uspeh u Xocai-u se može dogoditi za svakoga. Pre mnogo godina, Karolinin brat ‘Xocai izvršni Dijamant’ Džo Dankan je rekao: "Deluj kao da je tako, iako to nije tako, u cilju da bude tako". Mi smo delovali kao da smo bili uspešni pre nego što smo ostvarili prihod. Uvek smo držali svoje ciljeve i snove ispred sebe.

Mi smo neverovatno zahvalni našem Xocai timu i porodici. Postoji toliko mnogo stvari koje dolaze s našim uspehom u Xocai-u. Članovi naše Svabi porodice su nam zaista velika podrška.

Karolin i ja smo izgradili tako mnogo prekrasnih trajnih prijateljstava. Napravili smo toliko neverovatnih prijateljstva s lideršipom Xocai-a. U pet kratkih godina kako smo uključeni u Xocai, bili smo u mogućnosti putovati po celoj ovoj zemlji. Uživali smo u tri besplatna Xocai krstarenja. Zahvalni smo MXI vlasnicima, porodici Bruk na njihovoj viziji sa Xocai proizvodima i poslovnom prilikom. Jako smo im  zahvalni što su napravili sve ovo mogućim.

Xocai je "dobitna kombinacija" za nas. Bolje zdravlje i više bogatstva. Bez sumnje "najbolje tek dolazi". Svi smo u Xocai timu – eng.“T.E.A.M.” (“Together Everyone Achieves More” - Zajedno Svako Ostvaruje Više). Hvala vam svima od srca.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Musasi-baner-01

Red Hit

baner 185x137