Ildiko i dr. Karolj RakociIldiko i dr. Karolj Rakoci - CaliVita
 
U proteklih 19 godina, Ildiko i dr. Karolj Rakoci bili su u mogućnosti da ponude hiljadama ljudi slobodan, srećan i kvalitetan život, a kao rezultat toga postigli su nivo Dupla Zlatna Palma Menadžera.

Opširnije: Ildiko i dr. Karolj Rakoci - CaliVita

Bob Reina - CEO Talk Fusion 1Bob Reina – CEO Talk Fusion

Talk Fusion ima oko 200.000 distributera u 114 zemalja. Imaju više od 100 MLM kompanija kao kupce koji koriste komunikacione platforme Talk Fusion-a. Veliki deo uspeha i “skrivena tajna” je kroz kompenzacioni plan Instant isplate.

 

Opširnije: Bob Reina – CEO Talk Fusion

Robert HollisRobert Hollis - Gano Excel

Robert Holis spada u najplaćenije američke saradnike kompanije Gano Excel. Živi na Njuport obali, Kalifornija, SAD. U braku je sa Teri Holis i imaju tri sina, Roberta Juniora, Metjua i Kajla.

Robert je napravio tim od preko 500 000 saradnika za 3 godine i prešao cifru od 29 miliona $ u životnim zaradama direktne prodaje. Robertov tim “Neograničena Dobit‚“, koji je započeo u februaru 2011, ima više od 20 000 članova sa preko 100 000 $ mesečnom zaradom. 

Opširnije: Robert Holis - Gano Excel

Ruth and Jeff Elliott - VemmaRuth Elliott – Vemma

Kraljevski Ambasadori Rut i Džef Eliot su drugi na vrhu zarada sa nutricionističkom kompanijom „Vemma“. Elioti borave u Normalu, gradu u Ilinoisu i žive ono što bi mnogi smatrali "američkim snom".

Оni su sagradili organizaciju sa preko 200.000 predstavniка sa procenjenom zaradom koja prelazi 8 miliona dolara od 2006, а prihod od kombinovane prodaje preko $ 180 miliona.

 

 

Opširnije: Ruth Elliott – Vemma

Sandor Matis 1Matis Šandor - CaliVita

Ima već dvadeset godina kako Šandor Matis, prva Zlatna Palma CaliVite, neumorno gradi mrežu i predvodi svoj tim. Njegov uspeh i liderske sposobnosti ništa ne opisuje bolje od činjenice, da među saradnicima u svom timu ima i menadžera duple zlatne palme.

 

 

Opširnije: Šandor Matis - CaliVita

Nikola Baroli - dir. Oriflame SrbijaNikola Baroli - generalni direktor Oriflame Srbija

U vreme svetske ekonomske krize, promet kompanije Oriflame na globalnom, ali i na nivou Srbije je porastao. Ključ uspeha je u kvalitetnim proizvodima i davanju mogućnosti ženama da prodajući Oriflame proizvode započnu samostalno poslovanje bez ulaganja.

Opširnije: Nikola Baroli - Oriflame


John  and Blanca SachtourasJohn Sachtouras
 - Organo Gold

Džon i Blanka Sačturas žive u Ričmondu, Teksas, SAD. Nedavno su se preselili u novu kuću od 7.058 kvadratnih metara. Džon i Blanka su sa “Organo Gold” - om od juna 2009.godine i u vrhu su kako svoje kompanije tako i industrije direktne prodaje.

Njihova procenjena mesečna zarada je 320.000 $ i izgradili su ogromnu grupu distributera za samo 2,5 godine. Džon ima master diplomu iz marketinga i ekonomije i znanje 5 jezika.

 

Opširnije: John Sachtouras - Organo Gold

Musasi-baner-01

Red Hit

baner 185x137